Φασολάκια πράσινα λαδερά

Υλικά

  • Φασολάκια 1 κιλό
  • Κρεμμύδια 2 μεγάλα κομμένα καρέ
  • Σκόρδο 2 σκελίδες
  • Ντομάτες 4 ή 1 κουτάκι κονκασέ
  • Μαιντανός 1/2 ματσάκι ψιλοκομμένο
  • Αλάτι - πιπέρι
  • Κύβος λαχανικών 1
  • Ελαιόλαδο 1/2 ποτήρι
  • Νερό
  • Πράσινες πιπεριές κέρατο 2 - 3

Οδηγίες

Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τα φασολάκια. Βάζουμε στην κατσαρόλα τα φασολάκια, το αλάτι, το πιπέρι και τα ανακατεύουμε να πάει παντού. Βάζουμε από πάνω τα κρεμμύδια, τις πιπεριές , το σκόρδο, την ντομάτα, το μαϊντανό, τον κύβο και 1 ποτήρι νερό. Κλείνουμε το καπάκι της κατσαρόλας και αφήνουμε να αχνιστούν καλά για 10 λεπτά (με αυτόν τον τρόπο γίνονται πιο νόστιμα). Μετά προσθέτουμε  το λάδι και αν χρειάζεται νερό και τα αφήνουμε να μαγειρευτούν για ακόμη 20 λεπτά.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.