Φέτα τυλιχτή

Υλικά

  • Φύλλο κρούστας 3 φύλλα
  • Φέτα σκληρή 3 τετράγωνα κομμάτια (πάχους 3 εκ)
  • Πάπρικα
  • Πιπέρι
  • Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Οδηγίες

Διπλώνουμε τα φύλλα ένα- ένα στην μέση. Βάζουμε στο κέντρο κάθε φύλλου από ένα κομμάτι φέτα, πασπαλίζουμε με πάπρικα και λίγο πιπέρι, διπλώνουμε τα φύλλα στο πλάι ώστε να θωρακίσουμε την φέτα στο εσωτερικό και στην συνέχεια τα διπλώνουμε σαν πακετάκι. Βάζουμε το λάδι να κάψει και τηγανίζουμε ένα – ένα τα κομμάτια μας. Σερβίρεται ζεστή.

* Αν θέλουμε πασπαλίζουμε πάλι με πάπρικα πάνω από το φύλλο πριν σερβίρουμε.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο