Τυρόπιτα σουρωτή

Υλικά

  • Φύλλο κρούστας 1 πακέτο (λεπτό)
  • Φέτα 200 γρ θρυμματισμένη
  • Κασσέρι 200 γρ τριμμένο ( ή ότι άλλο τυρί θέλουμε)
  • Μπέικον 150 γρ κομμένο σε κύβους
  • Αυγά 3
  • Άνιθο 1 φλυτζανάκι του καφέ ψιλοκομμένο
  • Γάλα 1 ποτήρι
  • Βούτυρο 100 γρ λιωμένο
  • Σαλάμι αέρος 100 γρ κομμένο σε μικρά κομματάκια
  • Σουσάμι άσπρο και μαύρο

Οδηγίες

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά (εκτός από το γάλα, 1 αυγό και το βούτυρο). Παίρνουμε ένα- ένα τα  φύλλα, βάζουμε γέμιση και τυλίγουμε ρολό. Τοποθετούμε το κάθε φύλλο στο βουτυρωμένο ταψί ελαφρώς σουρωμένο το ένα δίπλα στο άλλο. Τέλος βουτυρώνουμε από πάνω όλα τα φύλλα. Σε ένα ποτήρι βάζουμε το γάλα με το αυγό, τα ανακατεύουμε καλά και περιχύνουμε τα φύλλα. Πασπαλίζουμε με άσπρο και μαύρο σουσάμι και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μόνο από κάτω μέχρι να ροδίσει. Το κόβουμε και το σερβίρουμε ζεστό.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλείσιμο