Υλικά
- Τυρί φέτα 250 γρ
- Γιαούρτι 1 φλυτζάνι του καφέ
- Ανθότυρο 300 γρ
- Τυρί κατίκι 200 γρ
- Πιπεριά πράσινη καυτερή 1
- Ελαιόλαδο 1/2 φλυτζάνι
- Ξύδι 1 κουταλάκι γλυκού
- Πάπρικα γλυκιά ελάχιστο
Οδηγίες
Βάζετε την πιπεριά στο φούρνο , την ψήνετε λίγο , αφήνετε να κρυώσει και αφαιρείτε την φλούδα και τα σπόρια. Κόβετε την πιπεριά σε κομματάκια και την πολτοποιείτε. Βάζετε σε μια λεκάνη την φέτα και την λιώνετε με το πιρούνι , προσθέτετε το γιαούρτι , το ανθότυρο , το κατίκι , την πιπεριά , το λάδι το ξύδι και λίγο αλάτι και το ανακατεύετε. Βάζετε την τυροκαυτερή σε μπολ και την πασπαλίζετε με την πάπρικα.