Τσιπούρες στην σχάρα

Υλικά

  • Τσιπούρες 2 τεμ (περίπου 1 κιλό)
  • Αλάτι - πιπέρι
  • Ρίγανη
  • Ελαιόλαδο λίγο ίσα ίσα να μην κολλήσουν στην σχάρα
  • Λεμόνι για το σερβίρισμα

Οδηγίες

Καθαρίζουμε τα ψάρια, τα πλένουμε και τα στραγγίζουμε καλά.Τα πασπαλίζουμε με αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και ψήνουμε περίπου 10 – 15 λεπτά την κάθε πλευρά , πάντα ανάλογα το μέγεθος του ψαριού γιατί αν είναι μικρότερα θέλουν λιγότερο χρόνο. Τα σερβίρουμε σε μια πιατέλα. Αν θέλουμε τα περιχύνουμε με χυμό λεμονιού. Συνοδεύουμε με σαλάτα ή χόρτα.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.