Ταλιατέλες με προσούτο

Υλικά

  • Ταλιατέλες 500 γρ
  • Συκωτάκια κοτόπουλου 200 γρ χονδροκομμένα
  • Κρεμμύδι 1 ψιλοκομμένο
  • Βούτυρο 50 γρ
  • Λευκό κρασί 1/2 ποτήρι
  • Προσούτο 80 γρ
  • Παρμεζάνα 5 κουταλιές τριμμένη
  • Ντοματοπολτό 1 κουταλάκι διαλυμένο σε λίγο νερό
  • Αλάτι - πιπέρι

Οδηγίες

Ψιλοκόβουμε το προσούτο και το κρεμμύδι και τα σοτάρουμε στο τηγάνι με το βούτυρο. Στην συνέχεια προσθέτουμε και τα συκωτάκια, τα αλατοπιπερώνουμε, τα αφήνουμε για 5 λεπτά να σοταριστούν και περιχύνουμε με το κρασί, τον ντοματοπολτό και αφήνουμε να βράσουν σε χαμηλή φωτιά για 15 – 20 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν τα συκωτάκια. Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νερό . Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζουμε τις ταλιατέλες, όταν μαλακώσουν τις σουρώνουμε και τις αδειάζουμε σε μια βαθιά πιατέλα. Τις περιχύνουμε με την σάλτσα που φτιάξαμε και πασπαλίζουμε με τριμμένη παρμεζάνα .

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο