Σφολιάτες με μαρμελάδα ροδάκινο

Υλικά

  • Φύλλο σφολιάτας 2 φύλλα
  • Μαρμελάδα ροδάκινο 1 βάζο
  • Αυγό 1 μόνο τον κρόκο
  • Άχνη ζάχαρη για πασπάλισμα

Οδηγίες

Κόβουμε την σφολιάτα μας σε τετράγωνα κομμάτια περίπου 10 εκ. (βλ φωτογραφικό υλικό στην συνταγή Σφολιάτες γεμιστές σε σχέδια).Τα χαράζουμε στο κέντρο, τα διπλώνουμε , αλείφουμε με τον κρόκο που τον αραιώσαμε με λίγο γάλα και τα τοποθετούμε σε λαδόκολλα. Γεμίζουμε το κενό με 1 κουτάλια γλυκού μαρμελάδα ροδάκινο και τα ψήνουμε στους  170 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο για 20- 25 λεπτά μέχρι να ροδίσουν (ανάλογα τον φούρνο μας). Αφήνουμε λίγο να κρυώσουν , πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη και τα απολαμβάνουμε.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.