Σπετσοφάι

Υλικά

  • Λουκάνικα χωριάτικα 4 - 5 τεμ κομμένα ροδέλες
  • Ελαιόλαδο 1 κουταλιά σούπας
  • Πιπεριές κέρατο 7 τεμ χοντροκομμένες
  • Σκόρδο 1 σκελίδα ψιλοκομμένη
  • Ντομάτες 3 χοντροκομμένες
  • Νερό 1 ποτήρι
  • Αλάτι- πιπέρι
  • Ζάχαρη στην άκρη του κουταλιού
  • Λευκό κρασί 1/2 ποτήρι νερού

Οδηγίες

Κόβουμε τα λουκάνικα σε ροδέλες , τις πιπεριές τις κόβουμε χοντροκομμένες όπως και τις ντομάτες. Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε το λάδι κι όταν ζεσταθεί προσθέτουμε τα λουκάνικα,τις πιπεριές και το σκόρδο ψιλοκομμένο, τα σοτάρουμε ελαφρώς και προσθέτουμε τις ντομάτες, το νερό,το αλάτι, το πιπέρι και την ζάχαρη. Αφήνουμε να ψηθούν για 10 λεπτά και τέλος σβήνουμε με το κρασί. Αφήνουμε για άλλα 5 λεπτά και είναι έτοιμο για σερβίρισμα.

 

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλείσιμο