Σος ροκφόρ

Υλικά

  • Blue cheese 200 γρ (μπλε τυρί)
  • Κρέμα γάλακτος 350 γρ
  • Μαϊντανός 2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένο
  • Πιπέρι ανάλογα πόσο καυτερή την θέλουμε

Οδηγίες

Λιώνουμε το μπλε τυρί με ένα πιρούνι και το βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι.Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, τον μαϊντανό και το πιπέρι.Τα αφήνουμε να βράσουν σε μέτρια φωτιά για περίπου 4-5 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα.Ανακατεύουμε συνέχεια με το σύρμα για να μην κολλήσει.Όταν είναι έτοιμη την σερβίρουμε σαν συνοδευτική σος για μπιφτέκια,  μπριζόλες ή κάποιο άλλο κρέας.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλείσιμο