Υλικά
- Κουβερτούρα 300 γρ
- Βούτυρο 2 κουταλιές σούπας
- Σταφύλια 5 τσαμπιά μέτρια κόκκινα ή πράσινα
- Λικέρ της αρεσκείας μας
- Τρούφα Σοκολάτας για το στόλισμα
Οδηγίες
Πλένουμε και στεγνώνουμε τα σταφύλια. Με την διαδικασία μπεν μαρί λιώνουμε την κουβερτούρα μαζί με το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά (προσοχή να μην καεί η σοκολάτα μας) . Με μια σύριγγα βάζουμε λικέρ σε κάθε ρώγα σταφυλιού με προσοχή, στην συνέχεια βουτάμε το κάθε τσαμπί άμεσα στην λιωμένη σοκολάτα μας , το κρατάμε λίγο εκεί μέσα και το τοποθετούμε σε μια πιατέλα στην οποία έχουμε στρώσει τρούφα σοκολάτας. Τα αφήνουμε λίγο στο ψυγείο και τα σερβίρουμε.