Σάλτσα με πράσινα μήλα (για ψητό κρέας)

Υλικά

  • Μήλα πράσινα 3 μεγάλα κομμένα καρέ
  • Κρεμμύδια 3 ψιλοκομμένα
  • Δάφνη 1 φύλλο
  • Ντομάτες 3 κομμένες καρέ
  • Κανέλλα 1/2 κουταλάκι του γλυκού κοφτό
  • Γαρύφαλλα 3
  • Ξύδι 1 1/2 ποτήρι
  • Αλάτι - πιπέρι
  • Ζάχαρη 4 κουταλιές της σούπας

Οδηγίες

Βάζουμε όλα τα υλικά στην κατσαρόλα να βράσουν εκτός την ζάχαρη μέχρι να μαλακώσουν τα μήλα και τα κρεμμύδια .Όταν μαλακώσουν προσθέτουμε την ζάχαρη και τα ψήνουμε σε μέτρια φωτιά για 5 λεπτά πριν πήξει περισσότερο. Τα κατεβάζουμε από την φωτιά . Όσο κρυώνει θα πήξει περισσότερο.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο