Σάλτσα με πιπεριές Φλωρίνης για ψητό κρέας

Υλικά

  • Πιπεριές φλωρίνης 8 ψημένες και καθαρισμένες
  • Σκόρδο 3 σκελίδες
  • Ντομάτα 1 φλυτζάνι ψιλοκομμένη
  • Ελαιόλαδο 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού
  • Αλάτι - πιπέρι
  • Πάπρικα

Οδηγίες

Ψήνουμε τις πιπεριές στο γκριλ και από τις δυο πλευρές μετά τις σκεπάζουμε να αχνίσουν και τις καθαρίζουμε. Βάζουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και τα χτυπάμε μέχρι να έχουμε μια βελούδινη σάλτσα.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο