Σάλτσα με μανιτάρια (για ψητό κρέας)

Υλικά

  • Μανιτάρια 600 γρ ψιλοκομμένα και στραγγισμένα
  • Κρεμμύδια 3 ψιλοκομμένα
  • Κρέμα γάλακτος 250 γρ
  • Βούτυρο Μαργαρίνη 3 κουταλιές της σούπας
  • Αλάτι - πιπέρι

Οδηγίες

Λιώνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε τα κρεμμύδια, όχι πολύ. Στην συνέχεια βάζουμε τα μανιτάρια να μαραθούν και αυτά και τα ψήνουμε σε σιγανή φωτιά για 10 λεπτά. Τέλος προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, αλάτι, πιπέρι και σιγοβράζουμε μέχρι να πήξει.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.