Ροδάκινο κομπόστα

Υλικά

  • Ροδάκινα 1 κιλό περίπου
  • Ζάχαρη 300 γρ
  • Νερό 500 γρ

Οδηγίες

Πλένουμε τα ροδάκινα , τα κόβουμε στην μέση, βγάζουμε τα κουκούτσια τους, τα καθαρίζουμε και τα αφήνουμε μέσα σε νερό. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το νερό και την ζάχαρη και μόλις πάρει μία βράση στραγγίζουμε τα ροδάκινα και τα τοποθετούμε στην κατσαρόλα να βράσουν σε σιγανή φωτιά για 8 λεπτά και είναι έτοιμο. Σερβίρεται κρύο.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο