Πρασόσουπα

Υλικά

  • Πράσα 3 τεμαχια ψιλοκομμένα
  • Βούτυρο 2 κουταλιές σούπας
  • Λάδι 2 κουταλιές σούπας
  • Κρεμμύδι 1 ψιλοκομμένο
  • Ρύζι 1 1/2 ποτήρι
  • Νερό 6 ποτήρια
  • Κύβο λαχανικών 1
  • Αλάτι - πιπέρι

Οδηγίες

Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο και το λάδι. Βάζουμε και το κρεμμυδάκι με τα πράσα ψιλοκομμένα . Τα σωτάρουμε να μαραθούν και στην συνέχεια συμπληρώνουμε το ρύζι , το νερό ζεστό , τον κύβο , αλάτι – πιπέρι και αφήνουμε να σιγοβράσει για 1 ώρα. Σερβίρεται  ζεστό.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο