Υλικά
- Πράσα 3 τεμαχια ψιλοκομμένα
- Βούτυρο 2 κουταλιές σούπας
- Λάδι 2 κουταλιές σούπας
- Κρεμμύδι 1 ψιλοκομμένο
- Ρύζι 1 1/2 ποτήρι
- Νερό 6 ποτήρια
- Κύβο λαχανικών 1
- Αλάτι - πιπέρι
Οδηγίες
Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο και το λάδι. Βάζουμε και το κρεμμυδάκι με τα πράσα ψιλοκομμένα . Τα σωτάρουμε να μαραθούν και στην συνέχεια συμπληρώνουμε το ρύζι , το νερό ζεστό , τον κύβο , αλάτι – πιπέρι και αφήνουμε να σιγοβράσει για 1 ώρα. Σερβίρεται ζεστό.