Υλικά
- Μοσχαρίσιο πόδι 1
- Κοιλιά μοσχαρίσια 1/2 κιλό
- Σκόρδο 4 σκελίδες
- Ξύδι 1 ποτήρι του κρασιού
- Αλάτι
- Καυτέρη κόκινη πιπεριά προαιρετικά
- Λεμόνι 2 μεγάλα
Οδηγίες
Πλένουμε πολύ καλά την κοιλιά και το πόδι .Τα τρίβουμε καλά καλά με τον χυμό τών λεμονιών. Στην κατσαρόλα βάζουμε τόσο νερό μέχρι να τα σκεπάσει. Ρίχνουμε τις 2 σκελίδες σκόρδο και τα βράζουμε δυόμιση ώρες στην κατσαρόλα ή μία ώρα σε χύτρα ταχύτητος. Μόλις βράσουν τα βγάζουμε και τα ψιλοκόβουμε. Τα ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα μέσα στο ζουμί τους και ρίχνουμε το αλάτι . Τις άλλες 2 σκελίδες σκόρδο τις τρίβουμε στον τρίφτη και τις αδειάζουμε στο ξύδι,μ έσα σε ένα μπουκαλάκι για να ρίξουμε όσο θέλουμε στο πιάτο μας.