Παγωτό ανανά

Υλικά

  • Ανανάς 500 γρ φρέσκος ή κονσέρβα
  • Λεμόνι 1 τεμ μόνο τον χυμό του
  • Ζάχαρη 40 γρ
  • Γάλα 100 ml φρέσκο
  • Γάλα 50 ml συμπυκνωμένο

Οδηγίες

Πολτοποιούμε στο μπλέντερ τον ανανά μαζί με την ζάχαρη και τον χυμό λεμονιού. Τα δουλεύουμε αρκετή ώρα στο μπλέντερ να ανακατευτούν πολύ καλά. Προσθέτουμε στην συνέχεια το φρέσκο μαζί με το συμπυκνωμένο γάλα και τα χτυπάμε όλα μαζί για λίγο. Αδειάζουμε το μείγμα μας σε ένα μπολ, το σκεπάζουμε με μεμβράνη και το τοποθετούμε στην κατάψυξη. Κάθε μισή ώρα το βγάζουμε και το σπάμε καλά καλά με ένα πιρούνι. Αυτό το κάνουμε 4-5 φορές για να αφρατέψει το παγωτό. Στην συνέχεια το αφήνουμε στην κατάψυξη για 2 ώρες τουλάχιστον κι είναι έτοιμο να το  σερβίρουμε.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο