Ομελέτα πατάτας με καταϊφι

Υλικά

  • Πατάτες 3 τεμ κομμένες καρέ
  • Τυρί φέτα 100 γρ θρυμματισμένη
  • Κασέρι 50 γρ τριμμένο
  • Γάλα 5 κουταλιές σούπας
  • Καταϊφι 5 κουταλιές σούπας θρυμματισμένο
  • Γαλοπούλα καπνιστή 6 φέτες
  • Αυγά 6 τεμ
  • Βούτυρο 1 κουταλιά σούπας
  • Αλάτι - πιπέρι - δυόσμος

Οδηγίες

Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε καρέ. Τις πλένουμε, τις αλατίζουμε και τις τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν σε ένα τηγανάκι με λίγο λάδι. Σε ένα βαθύ μπολ χτυπάμε τα αυγά καλά μαζί με το γάλα μέχρι να αφρατέψουν. Αφήνουμε το καταϊφι να ξεπαγώσει και να στεγνώσει. Βάζουμε το βούτυρο να λιώσει σε τηγάνι και σοτάρουμε λίγο την γαλοπούλα που κόψαμε σε μικρότερα κομμάτια  μαζί με το καταϊφι. Προσθέτουμε τις τηγανισμένες πατάτες,την φέτα,το κασέρι, το μείγμα με τα αυγά, αλάτι,πιπέρι,δυόσμο, σκεπάζουμε το τηγάνι με το καπάκι και τα ψήνουμε για 5 λεπτά . Αναποδογυρίζουμε την ομελέτα ώστε να είναι με το καταϊφι από πάνω κι αφήνουμε να ψηθεί για άλλα 5 λεπτά , μέχρι να ροδίσει και η κάτω πλευρά. Σερβίρουμε και το απολαμβάνουμε ζεστό.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο