Ομελέτα με πράσο και λουκάνικα

Υλικά

  • Αυγά 6 τεμ
  • Λουκάνικα χωριάτικα 2 τεμ ψιλοκομμένα
  • Πράσο 1/2 ψιλοκομμένο
  • Τυρί φέτα 100 γρ θρυμματισμένη
  • Βούτυρο 1 κουταλιά σούπας
  • Γάλα 100 ml
  • Μαϊντανός 2 κουταλιές σούπας
  • Αλάτι - πιπέρι

Οδηγίες

Σε αντικολλητικό  τηγάνι βάζουμε να λιώσει το βούτυρο και σοτάρουμε καλά τα ψιλοκομμένα λουκάνικα μαζί με το πράσο. Σε ένα μπολ χτυπάμε καλά τα αυγά μαζί με το γάλα μέχρι να αφρατέψουν και προσθέτουμε το αλάτι , το πιπέρι, την φέτα και τον μαϊντανό. Αδειάζουμε το μείγμα στο τηγάνι με τα λουκάνικα, σκεπάζουμε  με το καπάκι το τηγάνι και σε χαμηλή φωτιά αφήνουμε να ψηθεί μέχρι να ροδίσει  πρώτα από την μια πλευρά κι έπειτα το γυρίζουμε να ροδίσει κι από την άλλη πλευρά. Είναι έτοιμο να το απολαύσουμε ζεστό συνοδεύοντας προαιρετικά με μαϊντανό και ντοματίνια.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο