Ομελέτα με δυόσμο

Υλικά

  • Αυγά 5
  • Γάλα 2 κουταλιές σούπας
  • Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κουταλιά σούπας
  • Δυόσμος 1 κουταλιά σούπας ψιλοκομμένο
  • Κασσέρι 3 κουταλιές σούπας τριμμένο
  • Αλάτι - πιπέρι
  • Ελαιόλαδο 1 κουταλιά του γλυκού

Οδηγίες

Σε ένα μπολ σπάμε τα αυγά , προσθέτουμε το αλεύρι και τα χτυπάμε πολύ καλά με ένα πιρούνι ή με το σύρμα. Μετά προσθέτουμε το γάλα, το τριμμένο τυρί , τον δυόσμο και το αλατοπίπερο. Έχουμε βάλει σε ένα τηγάνι (αντικολλητικό) το λάδι να ζεσταθεί και προσθέτουμε το μείγμα μας. Ψήνουμε μέχρι να αφρατέψει και να ροδίσει λίγο η ομελέτα μας και την σερβίρουμε ζεστή.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο