Υλικά
- Ψωμί 6 φέτες από καρβέλι
- Λιαστές ντομάτες 10 φέτες
- Ανθότυρο 6 φέτες
- Ελαιόλαδο 4 κουταλιές της σούπας
- Βασιλικός λίγα φυλλαράκια φρέσκος
- Ρίγανη μια πρέζα
Οδηγίες
Κόβουμε το ψωμί σε φέτες και αφαιρούμε την κόρα, στη συνέχεια το κόβουμε σε τριγωνικό σχήμα και τις βάζουμε στο γκριλ να ροδίσουν. Αφού ροδίσουν τις βγάζουμε από το φούρνο και τις ραντίζουμε με το ελαιόλαδο , πασπαλίζουμε με την ρίγανη, απλώνουμε τις λιαστές ντομάτες και το τυρί και προσθέτουμε και τα φυλλαράκια βασιλικού από πάνω. Εναλλακτικά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και φρέσκια ντομάτα κομμένη σε ροδέλες.