Υλικά
- Μπακαλιάρο 500 γρ.ξαρμυρισμένο
- Κρεμμύδια 2 τριμμένα
- Μπύρα 1 κουτάκι
- Φρέσκα κρεμμυδάκια 4-5
- Άνιθο 1/2 ματσάκι
- Αλεύρι για όλες τις χρήσεις όσο πάρει μέχρι να γίνει ένας ωραίος χυλός
- Πιπέρι
Οδηγίες
Μαδάμε τον μπακαλιάρο σε ένα μπολ. Ρίχνουμε όλα τα υλικά μαζί και τελευταίο το αλεύρι όσο πάρει μέχρι να γίνει ένας ωραίος χυλός. Αφήνουμε το μείγμα να σταθεί λιγο και το ρίχνουμε κουταλιά – κουταλιά σε καυτό λάδι να τηγανιστεί μέχρι να ροδίσει.