Μεθυσμένο καρπούζι

Υλικά

  • Καρπούζι 1 μεγάλο
  • Κονιάκ 400 γρ ή άλλο ποτό της αρεσκείας μας

Οδηγίες

Πλένουμε το καρπούζι καλά και βάζουμε σε μια σύριγγα το κονιάκ ή το ποτό της αρεσκείας μας (τεκίλα λευκή ή ρούμι)  και τρυπάμε το καρπούζι σε διάφορα σημεία αφήνοντας το ποτό να πάει παντού. Στην συνέχεια αφήνουμε το καρπούζι στο ψυγείο όλη νύχτα να παγώσει καλά. Την επόμενη μέρα κόβουμε το καρπούζι και με το εργαλείο του παγωτού βγάζουμε μπάλες και τις σερβίρουμε σε μπολ.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο