Μαριδάκι με ούζο

Υλικά

  • Μαριδάκι 500 γρ
  • Ούζο 1 σφηνάκι
  • Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
  • Αλάτι

Οδηγίες

Πλένουμε τα μαριδάκια χωρίς να τα καθαρίσουμε και τα αφήνουμε σε τρυπητή να στραγγίξουν. Τα ραντίζουμε με το ούζο ,τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε στο ζεστό λάδι. Τα τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας, τα αλατίζουμε κι είναι έτοιμα για σερβίρισμα.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο