Υλικά
- Γάλα 1 κιλό (ζεστό)
- Αυγά 4
- Ζάχαρη 200 γρ
- Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 15 γρ
- Ρυζάλευρο 15 γρ
- Βανίλια 1
- Κανέλα για το στόλισμα
Οδηγίες
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τα αυγά , την ζάχαρη, το αλεύρι, το ρυζάλευρο και την βανίλια , τα χτυπάμε καλά με το σύρμα και προσθέτουμε το ζεστό γάλα. Τα έχουμε σε σιγανή φωτιά να βράσουν για 5 λεπτά μέχρι να πήξει, ανακατεύοντας καλά. Αφού πήξει γεμίζουμε μπολάκια ή ποτήρια (βγαίνει περίπου 6 μερίδες) και τα αφήνουμε να κρυώσουν. Πασπαλίζουμε με λίγο κανέλα από πάνω αν θέλουμε.