Κοχυλάκια με σάλτσα μανιταριών

Υλικά

  • Κοχυλάκια 500 γρ (ζυμαρικό)
  • Μανιτάρια φρέσκα 500 γρ
  • Ντομάτα χυμό 250 γρ συμπυκνωμένο
  • Πιπέρι κόκκινο γλυκό 1 κουταλάκι του γλυκού
  • Σκόρδο 2-3 σκελίδες λιωμένες
  • Κύμινο 1 πρέζα
  • Ρίγανη 1 πρέζα
  • Ελαιόλαδο 3 κουταλιές της σούπας
  • Ντοματίνια 3-4 τεμ κομμένα στην μέση
  • Αλάτι - πιπέρι
  • Νερό 1 φλυτζάνι τσαγιού

Οδηγίες

Καθαρίζουμε τα μανιτάρια και τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Βάζουμε στη φωτιά μια ρηχή κατσαρόλα ή ένα βαθύ τηγάνι, προσθέτουμε το ελαιόλαδο,να κάψει ελαφρά. Λιώνουμε το σκόρδο ,το προσθέτουμε στο ελαιόλαδο μαζί με το κόκκινο πιπέρι και τα σοτάρουμε. Προσθέτουμε τα κομμένα μανιτάρια και τα σοτάρουμε όλα μαζί. Ανακατεύουμε συνέχεια και προσθέτουμε τον συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας, το νερό,την ρίγανη, το κύμινο, αλάτι πιπέρι και στο τέλος τα ντοματίνια κομμένα στην μέση. Αφήνουμε να βράσουν μέχρι να δέσει η σάλτσα.  Ταυτόχρονα βράζουμε  σε βαθιά κατσαρόλα το κοχυλάκι σε αρκετό αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στην συσκευασία του. Σουρώνουμε το κοχυλάκι και σερβίρουμε με τη ζεστή σάλτσα των μανιταριών.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλείσιμο