Κεφτεδάκια τόνου

Υλικά

  • Τόνος 1 κονσέρβα λαδιού
  • Ψωμί 1/2 φραντζόλα την ψύχα από μπαγιάτικο
  • Κρεμμύδι 1 ξερό ψιλοκομμένο
  • Κρεμμυδάκια φρέσκα 2 ψιλοκομμένα
  • Ούζο 1 σφηνάκι
  • Αλάτι - πιπέρι
  • Καλαμποκέλαιο για το τηγάνισμα

Οδηγίες

Μουσκεύουμε το ψωμί σε νερό και το στύβουμε πολύ καλά. Το ανακατεύουμε με τον τόνο που έχουμε στραγγίξει, με το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και τα φρέσκα κρεμμυδάκια, το ούζο και το αλατοπίπερο. Ζυμώνουμε πολύ καλά και το αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες. Μετά πλάθουμε σε στρογγυλά μπαλάκια (κεφτεδάκια), αλευρώνουμε και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο