Κέικ γλυκάνισου χωρίς αυγά

Υλικά

  • Φαρίνα 500 γρ
  • Γάλα 300 ml
  • Ηλιέλαιο 300 ml
  • Ζάχαρη 150 γρ
  • Άχνη ζάχαρη 150 γρ
  • Μπέικιν πάουντερ 1 κουταλάκι γλυκού
  • Ούζο 1 σφηνάκι
  • Γλυκάνισος 1 κουταλιά σούπας

Οδηγίες

Βάζουμε όλα τα υλικά μας σε ένα μπολ (εκτός από το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ) και τα χτυπάμε για 2 λεπτά με το μίξερ χειρός. Προσθέτουμε σταδιακά το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ και τα ξαναχτυπάμε όλα μαζί. Λαδώνουμε και αλευρώνουμε ένα ταψί, αδειάζουμε μέσα το μείγμα μας και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 45-50 λεπτά (ανάλογα τον φούρνο μας). Είναι έτοιμο να το απολαύσουμε.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλείσιμο