Γιουβαρλάκια στον φούρνο

Υλικά

  • Κιμά μοσχαρίσιο 1 κιλό περίπου
  • Ρύζι καρολίνα 2 φλυτζάνια του καφέ
  • Κρεμμύδι ξερό 1
  • Άνηθο 3 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένο
  • Αλάτι - πιπέρι
  • Ελαιόλαδο 1 φλυτζάνι του καφέ
  • Αλεύρι για όλες τις χρήσεις για το αλεύρωμα
  • Νερό λίγο
  • Λεμόνια 2

Οδηγίες

Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι. Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί (εκτός από το ελαιόλαδο,αλεύρι,νερό,λεμόνια) και πλάθουμε σε μακρόστενα κεφτεδάκια.Τα αλευρώνουμε και τα στρώνουμε σε ένα πυρίμαχο σκεύος. Προσθέτουμε λίγο νερό , το ελαιόλαδο , τον χυμό από τα λεμόνια και τα ψήνουμε στον φούρνο μέχρι να δούμε ότι έχουν πάρει ένα ωραίο χρώμα.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο