Υλικά
- Κιμά μοσχαρίσιο 1 κιλό περίπου
- Ρύζι καρολίνα 2 φλυτζάνια του καφέ
- Κρεμμύδι ξερό 1
- Άνηθο 3 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένο
- Αλάτι - πιπέρι
- Ελαιόλαδο 1 φλυτζάνι του καφέ
- Αλεύρι για όλες τις χρήσεις για το αλεύρωμα
- Νερό λίγο
- Λεμόνια 2
Οδηγίες
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι. Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί (εκτός από το ελαιόλαδο,αλεύρι,νερό,λεμόνια) και πλάθουμε σε μακρόστενα κεφτεδάκια.Τα αλευρώνουμε και τα στρώνουμε σε ένα πυρίμαχο σκεύος. Προσθέτουμε λίγο νερό , το ελαιόλαδο , τον χυμό από τα λεμόνια και τα ψήνουμε στον φούρνο μέχρι να δούμε ότι έχουν πάρει ένα ωραίο χρώμα.