Αρακάς με λουκάνικο

Υλικά

  • Αρακάς 500 γρ φρέσκος ή κατεψυγμένος
  • Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ ψιλοκομμένο
  • Σκόρδο 3 σκελίδες λιωμένες
  • Δάφνη 1 φύλλο
  • Ελαιόλαδο 3 κουταλιές
  • Λουκάνικα χωριάτικα 2 τεμ κομμένα φέτες
  • Αλάτι-πιπέρι

Οδηγίες

Σε τηγάνι, βάζουμε, το ελαιόλαδο να κάψει, προσθέτουμε τα σκόρδα λιωμένα, το κρεμμύδι ψιλοκομμένο,την δάφνη,αλάτι- πιπέρι. Προσθέτουμε τον αρακά, το λουκάνικο κομμένο σε φέτες και τα σοτάρουμε ελαφρώς. Βάζουμε και ελάχιστο νερό (ίσα να σκεπάζει ελαφρώς τον αρακά όχι πολύ) και αφήνουμε να ψηθούν. Μόλις μαλακώσει ο αρακάς  και έχει τραβήξει όλα τα υγρά είναι έτοιμο για σερβίρισμα.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.