Άνθος ορύζης με φυστίκι

Υλικά

  • Γάλα 1 1/2 λίτρο
  • Άνθος ορύζης 1 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού
  • Νερό 1 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού
  • Ζάχαρη 1 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού
  • Φυστίκια Αιγίνης 1 φλυτζάνι του τσαγιού
  • Ροδόνερο 3 κουταλιές της σούπας
  • Κανέλα 1 κουτάλι της σούπας

Οδηγίες

Βάζουμε το γάλα σε μια κατσαρόλα να βράσει σε χαμηλή φωτιά. Διαλύουμε τον άνθο ορύζης  με το νερό , το ρίχνουμε στην κατσαρόλα με το γάλα και ανακατεύουμε πολύ γρήγορα να μην μας κολλήσει. Προσθέτουμε την ζάχαρη, το ροδόνερο και συνεχίζουμε το βράσιμο ανακατεύοντας συνέχεια. Σε ένα πυρέξ ή ταψάκι ρίχνουμε το μείγμα μας και το αφήνουμε να κρυώσε. Στην συνέχεια το βάζουμε στο ψυγείο. Σερβίρουμε με τριμμένο φυστίκι και κανέλα.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο