White eggplants stuffed with kasseri cheese

Ingredients

  • White eggplants 2 big
  • Kasseri cheese 100 gr
  • Sunflower oil for frying
  • Salt
For the batter
  • All-purpose flour
  • Water
  • Salt

Instructions

Wash and peel the eggplants,remove the seeds,cut the into slices,brush them with olive oil,season with salt and bake them on a toaster or on the grill.Place on each eggplant slice a piece of cheese and roll it up.Use a toothpick to pin the roll together.Prepare the batter,mix the flour with the water and add salt.The batter should be thin.In a frying pan heat the sunflower oil.Dip the eggplant rolls in the batter and then fry them.Line them on parchment paper to absorb the excess sunflower oil and enjoy.

Comments are closed.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο