Potato soup

Ingredients

  • Potatoes 2
  • Onion 1
  • Garlic 2 cloves
  • Butter 1 tablespoon
  • Beef stock cube 1 glass
  • Olive oil 1 tablespoon
  • Water 3-4 glasses
  • Salt - pepper
For the sauce
  • Yogurt 1
  • Egg yolk 1
  • All-purpose flour 1 tablespoon

Instructions

In a pan heat the olive oil and the butter.Add the finely chopped onion,the garlic and the finely chopped potatoes.Saute until they wither and add the dissolved beef stock cube and 3 to 4 glasses of water,add salt and pepper.Bring to a boil and simmer for 10 minutes.

Prepare the sauce :

In a bowl dissolve the yogurt,the egg yolk and the flour.Add some cold water to thin the sauce and add 1 glass of hot water.

Using a stick hand blender mash all the ingredients in the pan.Then pour the sauce over it.Mix all the ingredients together and bring to a boil.Serve it hot…

Comments are closed.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο