Pickled gherkins

Ingredients

  • Small cucumbers 2 kg thin
  • Garlic 3 cloves cut in half
  • Dill 1/2 small bunch
  • Vinegar 1 1/2 small cup
  • Chickpeas 4 - 5
  • Salt
  • Water

Instructions

Pack cucumbers tightly into a jar.( If the jar is placed sideways you can pack them more easily ).Then add the garlic,the chickpeas,the dill and the vinegar.Add a teaspoon of salt to each glass of water,add the salted water to the jar until it is full ( add as much water as needed ).Then cover with the dill and seal the jar.When the color of the cucumber changes,they are ready.Refrigerate them.If you want you can add some finely chopped carrots among the cucumbers.

Comments are closed.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο