Mint chocolates

Ingredients

  • Caster sugar 400 gr
  • Milk 3 tablespoons lukewarm
  • Dark chocolate 400 gr melted
  • Butter 1 tablespoon melted
  • Mint liqueur 2 tablespoons for color (optional)
  • Fresh mint leaves 1 tablespoon finely chopped (optional)
  • Mint extract 4 drops
  • Sunflower oil 1/2 teaspoon

Instructions

In a roasting pan 25×25 cm line some parchment paper.Melt the dark chocolate in a nonstick pan at low heat,pour evenly half of the chocolate in the roasting pan and refrigerate it to cool well.In a saucepan melt the butter at low heat,add the milk,the liqueur and the finely chopped mint leaves optionally,the caster sugar,mix well until the mixture thickens and remove from the heat.Add 4 mint extract drops and the sunflower oil and stir well.When the chocolate is cool spread the mixture on top,refrigerate for 10 minutes,coat with the remaining chocolate,make some horizontal lines with a fork and refrigerate again until the chocolate thickens.When the chocolate is thickened,cut it into small square pieces ( dip the knife in hot water each time you cut ) and enjoy.

* Keep them refrigerated.

Comments are closed.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο