Mediterranean pasta salad

Ingredients

  • Farfalle pasta 300 gr boiled
  • Feta cheese 150 gr diced
  • Yellow cheese (kasseri cheese) 150 gr diced
  • Kalamata olives 7 items
  • Green olives 7 items
  • Sun-dried tomatoes 3 tablespoons finely chopped
  • Parsley 3 tablespoons finely chopped
  • Boukovo pepper a little
  • Oregano a little
  • Salt - pepper a little
  • Olive oil 3 tablespoons
For the dressing
  • Balsamic vinegar 3 tablespoons
  • Olive oil 1/2 cup
  • Garlic 1 clove finely chopped
  • Salt

Instructions

In a pan add water and a little salt,bring to a boil and add the Farfalle pasta,boil for 8 minutes stirring so as not to stick together and when they are boiled stain them.In the same pan add 3 tablespoons of olive oil,the Farfalle pasta,season slightly with salt,stir to get taste of the olive oil and put them in a salad bowl.Add the diced feta cheese,the diced yellow cheese,the olives,the sun-dried tomatoes cut into pieces,the finely chopped parsley,salt,pepper,oregano,mix gently all the ingredients using your hands and prepare the dressing.In a blender put the olive oil,the balsamic vinegar,the garlic,a little salt and beat until fluffy.Pour the mixture over the salad,stir and sprinkle with boukovo pepper and it is ready to enjoy it.

Comments are closed.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο