Gruyere stuffed meatballs

Ingredients

  • Minced beef 500 gr
  • Minced lamb 200 gr
  • Onions 2 grated
  • Egg 1 item
  • Garlic 1 clove grated
  • Stale bread 3 slices soaked and drained
  • Salt, pepper, oregano, cumin
  • Olive oil 2 tablespoons
  • Mustard 1 teaspoon
  • Gruyere 150 gr cut into rectangular pieces

Instructions

Ask your butcher to mince both kinds of meat together.In a bowl add all the ingredients( except the Gruyere ) and knead well,refrigerate for 2 – 3 hours.Cut the Gruyere into rectangular pieces,shape the minced meat into small and oblong meatballs,place a piece of Gruyere in the middle of each meatball and seal around it.Follow the same procedure with the remaining ingredients.Bake on a nonstick rack,first let it warm well.Bake on both sides (shaking the rack the meatballs turn and they are baked on both sides) and they are ready to be served.

Comments are closed.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο