Chocolate souffle

Ingredients

  • Sugar 1/2 cups
  • Self-rising flour 1 cup
  • Eggs 3
  • Dark chocolate 250 gr
  • Margarine 250 gr

Instructions

In a saucepan melt the margarine with the dark chocolate.In a bowl beat with an electric the eggs with the sugar until fluffy,add the flour and stir,then add the melted chocolate and stir thoroughly.Butter a cake tin or some molts,pour the mixture into the tin and bake in preheated oven at 200 degrees for 7 minutes depending on the oven(bake for 10-12 minutes if needed,do not bake like cake but until puffed and crusted on top but still jiggly in center).It is ready to enjoy it,sprinkle with caster sugar or serve it without accompanied with ice cream.

Comments are closed.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο