Τυροπιτάκια με μπεσαμέλ

Υλικά

  • Φύλλο κρούστας χωριάτικο 1 πακέτο
  • Βούτυρο 3 κουταλιές σούπας
  • Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κουταλιές σούπας
  • Γάλα 1/2 ποτήρι νερού
  • Αυγό 1 τεμ
  • Φέτα 50 γρ τριμμένη
  • Κεφαλογραβιέρα 50 γρ τριμμένη
  • Κασέρι 50 γρ τριμμένο
  • Πιπέρι
  • Καλαμποκέλαιο για το τηγάνισμα

Οδηγίες

Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά , βάζουμε το αλεύρι, ανακατεύουμε και προσθέτουμε το γάλα ανακατεύοντας διαρκώς με το σύρμα μέχρι να πήξει η μπεσαμέλ. Κατεβάζουμε από την φωτιά,προσθέτουμε τα τυριά,το αυγό,το πιπέρι κι ανακατεύουμε καλά. Σε κάθε φύλλο  στρώνουμε μια λωρίδα από την γέμιση μας, το τυλίγουμε σε ρολό , με λίγο νερό κολλάμε το φύλλο στο τέλος για να μην μας ανοίξει και κόβουμε λοξά. Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία μέχρι να μας τελειώσουν τα υλικά. Ζεσταίνουμε το λάδι σε τηγάνι και τα τηγανίζουμε. Τα βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί να τραβήξει το περιττό λάδι και τα σερβίρουμε.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο