Τζατζίκι

Υλικά

  • Γιαούρτι 500 γρμ
  • Σκόρδο 2 σκελίδες τριμμένες
  • Άνιθο 1 κουταλιά σούπας ψιλοκομμένο
  • Αλάτι 1 κουταλάκι γλυκού (αλλά και πάλι δοκιμάζουμε μπορεί να πάρει κι άλλο)
  • Ελαιόλαδο 1 κουταλιά σούπας
  • Αγγούρι 1/2 (τριμμένο και στυμμένο να φύγουν τα υγρά του)

Οδηγίες

Σε ένα μπολ βάζουμε το γιαούρτι και όλα τα υπόλοιπα υλικά, τα ανακατεύουμε καλά και το βάζουμε στο ψυγείο. Σερβίρετε κρύο με ένα μικρό ματσάκι από άνιθο στο κέντρο ή ελίτσα. (Πάντα δοκιμάζουμε μήπως χρειαστεί λίγο αλατάκι παραπάνω)

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο