Ταλιατέλες με τόνο

Υλικά

  • Τόνος νερού 190 γρ
  • Ταλιατέλες 400 γρ βρασμένες
  • Λιαστές ντομάτες 200 γρ
  • Κρεμμυδάκια φρέσκα 2 τεμ ψιλοκομμένα
  • Σκόρδο 1 σκελίδα ψιλοκομμένη
  • Ελαιόλαδο 3 κουταλιές σούπας
  • Ζωμός κότας 200 γρ
  • Αλάτι - πιπέρι

Οδηγίες

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο ,το ψιλοκομμένο σκόρδο,τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα και τα σοτάρουμε ελαφρώς σε χαμηλή φωτιά, προσθέτουμε τις λιαστές ντομάτες κομμένες και αφήνουμε για 3 λεπτά. Στραγγίζουμε τον τόνο, τον τεμαχίζουμε και τον προσθέτουμε στην κατσαρόλα μαζί με το ζωμό κότας,το αλάτι,το πιπέρι και τα βράζουμε για 5 λεπτά.Βράζουμε τις ταλιατέλες σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό , σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στο κουτί τους αλλά και ανάλογα το γούστο του καθενός, τις στραγγίζουμε όπως είναι ζέστες, τις αδειάζουμε σε μια πιατέλα κι από πάνω προσθέτουμε την σάλτσα τόνου που φτιάξαμε και σερβίρουμε.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο