Ταλιατέλες με σάλτσα τυριών

Υλικά

  • Ταλιατέλες 500 γρ (1 πακέτο)
  • Τυρί κρέμα 250 γρ
  • Μπλέ τυρί 100 γρ
  • Παρμεζάνα ή κεφαλογραβιέρα 100 γρ
  • Γάλα 1 φλιτζάνι του τσαγιού
  • Φουντούκι ή κουκουνάρι
  • Αλάτι - πιπέρι

Οδηγίες

Βάζουμε σε κατσαρολάκι το τυρί κρέμα,το μπλέ τυρί και το γάλα και σε χαμηλή φωτιά αφήνουμε να λιώσουν αργά,ανακατεύοντας συνέχεια με ξύλινη κουτάλα. Μόλις πάρουν βράση και λιώσουν αλατοπιπερώνουμε.Βράζουμε σε κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό τις ταλιατέλες ,σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Τις σουρώνουμε και τις βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ.Περιχύνουμε με τη σάλτσα τυριών, πασπαλίζουμε με τη τριμμένη παρμεζάνα ή κεφαλογραβιέρα (ή άλλο τυρί  της αρεσκείας μας) και τέλος πασπαλίζουμε με καραμελωμένα φουντούκια ή καβουρδισμένο κουκουνάρι κι αν θέλουμε τρίβουμε επιπλέον φρέσκο πιπεράκι.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο