Σαλάτα Καπρέζε (Caprese)

Υλικά

  • Μοτσαρέλα φρέσκια
  • Ντομάτα
  • Βαλσάμικο
  • Βασιλικός ψιλοκομμένος

Οδηγίες

Κόβουμε την φρέσκια μοτσαρέλα σε κυβάκια ή ροδέλες. Πλένουμε και κόβουμε την ντομάτα σε κυβάκια ή ροδέλες (ή τις ντομάτες ανάλογα την ποσότητα που θα φτιάξουμε). Τοποθετούμε εναλλάξ μοτσαρέλα – ντομάτα (δείτε φωτογραφία), περιχύνουμε με βαλσάμικο και πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο βασιλικό. Προαιρετικά μπορούμε να αλατίσουμε.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.