Πρασόρυζο

Υλικά

  • Πράσα 1 1/2 κιλό
  • Καρότα 2 κομμένα ροδέλες
  • Σέλινο 2 - 3 κλωνάρια κομμένα
  • Ρύζι Καρολίνα 1 φλυτζάνι του καφέ
  • Ελαιόλαδο 1/2 ποτήρι
  • Αλάτι - πιπέρι
  • Κύβος λαχανικών 1 τεμ

Οδηγίες

Καθαρίζουμε τα πράσα αφαιρώντας τα εξωτερικά φύλλα, τα κόβουμε λοξά σε κομμάτια και τα πλένουμε καλά. Στην κατσαρόλα βάζουμε λίγο νεράκι, τα πράσα, το ελαιόλαδο, το σέλινο, τα καρότα καθαρισμένα και κομμένα σε ροδέλες, αλάτι-πιπέρι, αφήνουμε να αχνιστούν καλά να αλλάξει λίγο το χρώμα τους και προσθέτουμε τον κύβο λαχανικών,το ρύζι,νεράκι όσο χρειαστεί και αφήνουμε να ψηθούν μέχρι να μαλακώσουν τα πράσα.Σερβίρουμε με λεμονάκι.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο