Πράσα πανέ

Υλικά

  • Πράσα 2 κιλά
  • Αυγά 2
  • Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 50 γρ
  • Φρυγανιά τριμμένη 100 γρ
  • Αλάτι - πιπέρι
  • Ηλιέλαιο

Οδηγίες

Καθαρίζουμε τα πράσα , αφαιρούμε τα πρώτα φύλλα , τα πλένουμε καλά και τα κόβουμε σε μακρόστενα κομμάτια περίπου 6 – 7  εκατοστά. Τα βάζουμε σε κατσαρόλα για να βράσουν σε αλατισμένο νερό , μέχρι να μαλακώσουν και τα στραγγίζουμε . Έχουμε 3 μπολ και βάζουμε στο πρώτο το αλεύρι , στο άλλο τα αυγά χτυπημένα και στο τελευταίο την φρυγανιά. Βουτάμε ένα ένα τα πράσα πρώτα  στο αλεύρι , μετά στα αυγά και τέλος στην φρυγανιά και τα τηγανίζουμε , στο τηγάνι που έχουμε βάλει το λάδι. Όσα τηγανίζονται τα τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί. Σερβίρονται ζεστά σε μια πιατέλα.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο