Πιπεριές γεμιστές σε σφολιάτα

Υλικά

  • Πιπεριές κέρατο 6 τεμ
  • Τυρί φέτα 200 γρ
  • Αυγό 1 τεμ
  • Σφολιάτα κομμένη σε λωρίδες
  • Πάπρικα
  • Λεμονοπίπερο

Οδηγίες

Πλένουμε τις πιπεριές, τις χαράζουμε κάθετα από την μια πλευρά ώστε να ανοίξουν και καθαρίζουμε τα σπόρια προσεκτικά να μη μας σπάσουν.Πολτοποιούμε την φέτα με ένα πιρούνι μαζί με  το ασπράδι του αυγού και την πάπρικα. Γεμίζουμε προσεκτικά τις πιπεριές με ένα κουταλάκι . Κόβουμε λωρίδες από την σφολιάτα και τυλίγουμε λοξά τις πιπεριές. Αραιώνουμε τον κρόκο του αυγού με λίγο λαδάκι,ανακατεύουμε κι αλείφουμε τις λωρίδες σφολιάτας. Πασπαλίζουμε με λεμονοπίπερο και τις τοποθετούμε στο ταψί πάνω σε λαδόκολλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15 – 20 λεπτά μέχρι να ροδίσει η σφολιάτα.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο