Υλικά
- Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 200 γρ
- Κακάο 100 γρ
- Ζάχαρη καστανή 300 γρ
- Βούτυρο 200 γρ
- Αυγά 3
- Καραμελάκια smarties 2 κουτάκια
- Κουβερτούρα 175 γρ
Οδηγίες
Κοσκινίζουμε σε μια λεκανίτσα το αλεύρι και το κακάο. Προσθέτουμε την ζάχαρη και ανοίγουμε μια λακουβίτσα στο κέντρο όπου εκεί προσθέτουμε το βούτυρο και την σοκολάτα τα οποία έχουμε λιώσειι και τα δύο με την διαδικασία μπεν-μαρί. Ανακατεύουμε μέχρι να ενωθούν τα υλικά μας. Στην λαμαρίνα του φούρνου στρώνουμε λαδόκολλα και αδειάζουμε το μείγμα μας κουταλίτσα – κουταλίτσα στο μέγεθος του μπισκότου που θέλουμε να έχουμε. Αφήνουμε απόσταση μεταξύ τους και βάζουμε καραμελάκια πάνω από το κάθε μπισκότο μας πιέζοντας ελαφρά να μπουν μέσα στο μείγμα κατά το ήμισυ. Ψήνουμε για περίπου 7-10 λεπτά. Δεν τα μεταφέρουμε αν δεν κρυώσουν καλά γιατί θα σπάσουν.