Μεσογειακά καναπεδάκια με σφολιάτα

Υλικά

  • Φύλλο σφολιάτας 2 φύλλα κομμένα στρογγυλά
  • Ντομάτα 4 - 5 κομμένες ροδέλες
  • Κρεμμύδια ξερά 3 τεμ κομμένα ροδέλες
  • Ρίγανη
  • Αυγό 1 μόνο τον κρόκο
  • Γάλα λιγο

Οδηγίες

Ξεπαγώνουμε τα φύλλα σφολιάτας μας και κόβουμε σε στρογγυλά κομμάτια. Τοποθετούμε σε ταψί λαδόκολλα, στρώνουμε τα κομμένα σφολιατάκια, τα αλείφουμε με τον αραιωμένο με λίγο γάλα κρόκο αυγού  και σε κάθε ένα βάζουμε από 1 φέτα ντομάτας, 1 φέτα κρεμμύδι, πασπαλίζουμε με ρίγανη και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 170 βαθμούς για 10 – 15 λεπτά μέχρι να ροδίσουν και να φουσκώσουν. Σερβίρουμε και τα απολαμβάνουμε.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο