Λουκανοπιτάκια

Υλικά

  • Φύλλο σφολιάτας 400 γρ του εμπορίου
  • Λουκάνικα μικρά 30 -35 τεμ
  • Μουστάρδα 1 φλιτζάνι του καφέ
  • Λαδόκολλα

Οδηγίες

Ανοίγουμε την σφολιάτα μας ,την αλείφουμε με την μουστάρδα, την κόβουμε σε λωρίδες περίπου  3 – 4  εκ, και γεμίζουμε την κάθε λωρίδα με λουκάνικο. Τυλίγουμε ώστε να κάνει μια περιστροφή γύρω από το λουκάνικο. Τα τοποθετούμε στην λαδόκολλα που βάλαμε σε ένα ταψί και τα ψήνουμε στον φούρνο στους 180 βαθμούς στον αέρα για 25 – 30 λεπτά (ανάλογα τον φούρνο μας).

*Βγαίνουν 30-35 λουκανοπιτάκια ανάλογα το μέγεθος που επιθυμούμε να φτιάξουμε.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο