Λουκάνικα με πιπεριές και σάλτσα

Υλικά

  • Λουκάνικα 1 πακέτο Φρανκφούρτης
  • Πράσινες πιπεριές 4
  • Ντομάτες 4 ψιλοκομμένες
  • Ντοματοπολτό 1 κουτάλι σούπας
  • Μουστάρδα 1 κουταλιά σούπας κοφτή
  • Αλάτι - πιπέρι
  • Ελαιόλαδο 1 φλυτζανάκι καφέ

Οδηγίες

Σε ένα τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τις πιπεριές. Μόλις ροδίσουν ρίχνουμε τα λουκάνικα να πάρουν και αυτά λίγο χρώμα. Προσθέτουμε τις ντομάτες, τον πολτό ,την μουστάρδα και το αλατοπίπερο.Προσθέτουμε και όσο νεράκι χρειάζεται. Χαμηλώνουμε την φωτιά και τα αφήνουμε να σιγοψηθούν για περίπου 20-25 λεπτά. (Μπορούμε να σερβίρουμε με ρύζι ή μακαρόνια).

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο